Megélni Isten szeretetét

Egy újpogány vallásba belépő varázsló életének fordulata

Köszönöm Istenem, hogy megmentettél a haláltól, mert nem halok meg, hanem élek! Köszönöm az életem, hogy már a te kezedben van.  “Élek pedig többé nem én, hanem él bennem a Krisztus”. Köszönöm Jézus, hogy feltámadásod előtt leszálltál a pokolba, majd a cellám ajtajáról levetted a nevem. Üres a cella, mert te megfizetted az árat! Nekem már a mennyben épül a házam! Köszönöm, hogy így szeretsz, és kimentettél a sátán karmai közül. Kérlek, ments meg még több okkultizmus, varázslás bűnében lévő embert, akiknek tudom, hogy szívük mélyén Te vagy a kívánságuk! Segítsd őket arra az útra lépniük, amit te terveztél nekik, hogy megéljék mindazt a jót, amit adni akarsz nekik. Csak te tudod, Istenem, hogy mi kell ahhoz, hogy a változás megtörténjen bennük. Te vagy a megoldás mindenre, Te vagy az alfa és az omega, Te vagy képes egyedül  utánuk nyúlni a sötétségbe! Jézus nevében imádkoztam, ámen.  

 

Egy újabb 700-as klub-os videó kapcsán írok. A férfi egy újpogány vallásba kapaszkodott, miután veszteséget szenvedett el. Azt mondták neki, hogy Istennek oka volt azzal, hogy elvette a babájukat. Stabilitást keresett, miközben rettenetes démonikus megtapasztalásai voltak. Majd Isten is beleszólt Steven életébe:

Kb. 23 évesen találkoztam egy varázslóval, mágussal, aki fekete mágiát praktizált. Sokat láttam és tapasztaltam a sötét oldalról akkoriban. Sajnos a pogány ősvallások, a sátánizmus, az animizmus stb. jelen vannak Bábel óta, és kihatnak a föld minden nemzetére. De van egy jó hírem, az evangélium, ami a győzelem hírét kürtöli szét a világon. Jézus meghalt azért, hogy a sátán minden munkáját lerombolja. Isten a teljes helyreállítás istene. Válaszd őt! Mert Jézus mindannyiunkért meghalt, hogy senki se kerüljön pokolra.

Pat imája erős. “Úr Jézus megvallom, hogy szabad vagyok!”

 

 

a

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.