Megélni Isten szeretetét

Egy újpogány vallásba belépő varázsló életének fordulata

Köszönöm Istenem, hogy megmentettél a haláltól, mert nem halok meg, hanem élek! Köszönöm az életem, hogy már a te kezedben van.  “Élek pedig többé nem én, hanem él bennem a Krisztus”. Köszönöm Jézus, hogy feltámadásod előtt leszálltál a pokolba, majd a cellám ajtajáról levetted a nevem. Üres a cella, mert te megfizetted az árat! Nekem már a mennyben épül a házam! Köszönöm, hogy így szeretsz, és kimentettél a sátán karmai közül. Kérlek, ments meg még több okkultizmus, varázslás bűnében lévő embert, akiknek tudom, hogy szívük mélyén Te vagy a kívánságuk! Segítsd őket arra az útra lépniük, amit te terveztél nekik, hogy megéljék mindazt a jót, amit adni akarsz nekik. Csak te tudod, Istenem, hogy mi kell ahhoz, hogy a változás megtörténjen bennük. Te vagy a megoldás mindenre, Te vagy az alfa és az omega, Te vagy képes egyedül  utánuk nyúlni a sötétségbe! Jézus nevében imádkoztam, ámen.  

 

Egy újabb 700-as Club-os videó kapcsán írok. A férfi egy újpogány vallásba kapaszkodott, miután veszteséget szenvedett el. Azt mondták neki, hogy Istennek oka volt azzal, hogy elvette a babájukat. Stabilitást keresett, miközben rettenetes démonikus megtapasztalásai voltak. Majd Isten is beleszólt Steven életébe:

Kb. 23 évesen találkoztam egy varázslóval, mágussal, aki fekete mágiát praktizált. Sokat láttam és tapasztaltam a sötét oldalról akkoriban. Sajnos a pogány ősvallások, a sátánizmus, az animizmus stb. jelen vannak Bábel óta, és kihatnak a föld minden nemzetére. De van egy jó hírem, az evangélium, ami a győzelem hírét kürtöli szét a világon. Jézus meghalt azért, hogy a sátán minden munkáját lerombolja. Isten a teljes helyreállítás istene. Válaszd őt! Mert Jézus mindannyiunkért meghalt, hogy senki se kerüljön pokolra.

Pat imája erős. “Úr Jézus megvallom, hogy szabad vagyok!”

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.