Megélni Isten szeretetét

“De ahol megnövekedett a bűn, ott még bőségesebben kiáradt a kegyelem”

 

“Az okkult tudományok, az ezoterizmus, a hamis humanizmus (mert a keresztény humanizmus jó), a New Age, mindenfajta szekták és ördögi vallások előrehaladásával párhuzamosan; Isten kiárasztja Szellemét minden nemzetre, minden falura, minden városra. Nem vagyunk árvák. A Vigasztaló velünk van, hogy segítsen abban a munkában, amit az Úr ránk bízott: prédikálni és tanítványokká tenni minden nemzetet…”  – Claudio Freidzon

 

Aki ennyire mélyen benne volt a mocsokban, mint Sandra, annak az Isten által helyrehozott életének látványa nagy. Látványos az átalakulás, pontosan azért, mert hatalmas kegyelem árad az ilyen emberekre. Radikális fordulatot vesz a sorsuk, mert ha ez nem így lenne, nem lenne elég löket, hogy onnan mélyről felállhassanak. 

Sandra Clifton médium volt, és amikor már tudott “olvasni” a szellemvilágban, akkor már fontosnak érezte magát. Sajnos, hogy sokunknak ez kellett, hogy elfogadottá váljunk és csodálat tárgyává. A tévében volt egy sorozat, Médium volt a címe. Engem is beszippantott, felnéztem az ilyen emberekre, akik pl. a rendőrségnél (az illegális) hatalmukkal, képességükkel segítik a nyomozást.

Ami megrendítő, hogy a médiumitás felé hajló nő, válása után kezdett el elmélyülni az okkultizmusban. Ez egy csapda, amikor egy sebzett nőt használnak ki a démonok, és kezdik el használni. Ez a mézesmadzag, amivel úgy hiszi sok nő, hogy helyreállhat, hogy identitása felfúvódásával majd minden jobb lesz. Ez a sátán egyik legnagyobb hazugsága.

A “Ki vagyok én?” kérdésre viszont csak a Bibliában van a válasz. Mert Isten szeret, és ahogy a videóban elhangzik, nála van a hatalom és a bölcsesség, csak Ő tanácsolhat a járható ösvényre.

 

a

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.