Megélni Isten szeretetét

A spiritizmus életmód volt Barbara családjában, de a Mindenség Ura kiaragadta őt a bűnös életéből

 

Barbara családjában több generációra visszamenőleg voltak spiritiszta médiumok. Még mikor az anyja méhében volt, őt is felajánlották, hogy kövesse ezt a családi tradíciót…”

Ezt generációs átoknak hívják, amikor már gyerekként olyan bűnökben vagyunk, amiket nem mi választottunk, amikhez nem járultunk hozzá. (Barbaránál ez persze súlyosbítva volt jelen.) Ez azért eshet meg, mert familiálisan már a felmenőink elkövettek bűnöket, amik nem lettek megtörve jogosan (azaz Jézus nevét jogosan használva, újjászületve Szellemben). Nekem is voltak a felmenőim között jóslással foglalkozók, ez gyerekkorom óta nagyon rányomta a bélyegét az életemre, mint egy árnyék rámfeszült, és komoly átkok alatt voltam. Kislányként láttam, ahogy apai- anyai ágon a női rokonaim jósolnak. Bizonyára a felmenők között is már volt ilyen praktikaűzés. Mi történik ilyenkor? Pl. meghal a nagymama, aki komoly bűnökben volt, a démonjai itt maradnak, amik a családhoz kötődnek, és alig várják, hogy beleköltözzenek a kedvenc kis unokába. Megtehetik? Persze, hogy igen, ha szétnézel, ezt láthatod a világban. Erre mondják, hogy a történelem ismétli önmagát. 

A héten olvastam el Eddie és Alice Smith könyvét, a Szellemi háztakarítást. Ahogy a videóban is elhangzik és a könyvben is, nem mindegy, hogy milyen tárgyakkal vesszük magunkat körül. Nekünk meg kell védenünk a családunk, gyerekeink a szellemi tisztátalanságtól. Meg kell szabadulnunk azoktól a tárgyaktól, amik bevonzhatják a gonosz erőket.

Az igazság szabaddá tesz, ezért is írom le mindezt. Van szabadulás! Törd meg te is az átkot! Válaszd Jézust személyes megváltódnak!

 

a

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.