Megélni Isten szeretetét

A New Age-ből Jézushoz

 

Steven Bancarz régi és új életének részleteit megtalálhatjuk az interneten. Számos videó tanúskodik erről (érdekes és hiteles, hogy régi élete a bizonyíték, hogy miből mivé vált). Régen is rengeteg videót készített, valamint egy látogatott new age-es, rejtélyekkel foglalkozó honlapot. Mindene megvolt, sikeres volt, de mégsem hozott mindez megnyugvást számára. 

“Amikor az embernek testen kívüli élményei vannak és közben filozófiát tanul, a kereszténység nagyon naivnak és gyerekesnek tűnik. Lenéztem a keresztényeket. Azt gondoltam, hogy intellektuálisan alacsonyabb rendűek. Ugyanakkor láttam történeteket arról, hogy emberek a halálközeli élményeik során megjárták a poklot vagy találkoztak Jézussal és ez nagyon megérintett. Velük együtt sírtam.

Szóval miközben mélyen elmerültem az okkultban, éreztem, hogy Jézus valahogy különleges, de nem értettem, hogy hogyan. Nem tudtam mindezt összeegyeztetni azzal, amit a New Age-ben tanultam.”

 

Istennek, a Szent Szellem valóságos megtapasztalásával, fordultatot vett az élete. Nyilvánosan megtagadta a new age-es tanokat. Így vall:

“New Age körökben mozogva azt tapasztaltam, hogy sok embernek fogalma sincs, hogy miről beszélsz, amikor azt mondod, hogy Szent Szellem. Mindenki azt hiszi, hogy a kereszténység egy információhalmaz. A szekuláris kultúra elég jó munkát végzett, amikor fátylat húzott az emberek szeme elé és addig a pontig vizezte a kereszténységet, hogy az tényleg nem több egy vallási rendszernél, amikor pedig az Élő Isten személyes jelenlétével van dolgunk… Amint megismerjük a Szentlélek élő jelenlétét, minden megváltozik. Mindenkit arra bátorítok, hogy keresse Isten teljességét és keresse Jézust az Ő igazi valójában és ne akként, amilyennek mi szeretnénk Őt látni. Amint ezt tesszük, megígérte, hogy megjelenti magát nekünk. Nem kell hozzá különleges intelligencia, nem kell elérni egy bizonyos fajta tudatossági szintre, nem kell hozzá különleges ismeret, csupán az igaz Isten utáni vágy. Jézus az igazi!”

 

Amikor a videó készült (angolul is megtalálhatod, plusz belinkeltem a 700-as klub adását), friss megtérő volt, azóta sokat változott, külsőleg is sokkal fésültebb lett, letisztultabb, ami mindenképp a belső rendezettséget takarja; az igazi békéjét, és nem azt, amit a divatos meditációk és egyéb hamis dolgok kínálnak. 

Bizonysága magyarul, lejegyezve: http://www.nicelife.hu/bizonysagok/stevenbancarz.

http://www.atv.hu/videok/video-20181127-700-as-klub-2018-11-26

a

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.