Megélni Isten szeretetét

A jóslástól, a sátánizmuson keresztül megérkezett Jézus Krisztushoz

Középiskolásként a barátnőim egyik este szellemet hívtak. Ha jól tudom, egy pohár és betűtábla segítségével, mivel nem voltam jelen a szeánszon. Másnap mindannyian a suliban ijedtek voltak, beszámoltak arról, hogy kaptak üzeneteket,a pohár jelzett nekik. Az utána történtek viszont engem is érintettek, mivel a kollégiumi folyosón azt éreztük, hogy valaki mindig követ bennünket. A lányok behívtak az életükbe, a kollégium falai közé sötét erőket, amiket nem tudtak hatástalanítani. Olyasmivel játszottak, amivel nem szabadott volna. Később, ha horrorsztorikat meséltünk egymásnak, furcsa hang- és fényjelenségek jelentek meg. Mondhatni, borzasztó évek voltak. 

Jeff a bizonyságát elmondva a videóban kifejti, hogy boszorkánytáblához nyúlt, majd találkozott ilyen irányultságú emberekkel. Belül tudta, hogy ez az irány rossz, ami felé tart, és ennek nem szabadna folytatódnia. Mégis ott volt az erő (démoni), amiről azt hitte, hogy az az ő saját ereje. Tiniként mindannyian magányosak, meg nem értettek, jó példa nélküliek voltunk. Az érzést kerestük, amivel valahogy erősebbek lehetünk. Mára már tudom, hogy a szeretet a legnagyobb erő az univerzumban.

Úgy van beállítva, mintha a szeretet gyengeség lenne, mintha az, amikor képesek vagyunk bocsánatot kérni, vagy amikor figyelmesek vagyunk egymás felé, az jellembeli hiba lenne, amivel csak veszíteni tudunk és leértékelődne a személyiségünk. Miért, ugyan mit veszíthetnénk, ugyan ki szemében tűnnénk nagyobbaknak, ha szeretet adás helyett gorombáskodnánk? Krisztus nélkül egyébként is egy senki lennék! Volt az életemnek egy olyan része, megtérésem előtt, amit nagyon visszacsinálnék. Sok-sok démonsereg volt bennem, rettentő agresszív voltam. Szerettem volna szeretni, de csak eltoltam magamtól embereket. Szétmarcangolt az érzés. Szeretni vágytam, mégis, képtelen voltam kimutatni ezt, főleg egy személy felé, akinek a legnagyobb szüksége lett volna erre. Nem értettem semmit. A káosz szó a legjobb szó arra a létállapotra. Ahogy a videóban is elhangzik, Jeff életében volt egy pont, amikor a sötét lények kínozni kezdték és a pokolba akarták őt taszítani. Velem is így volt. Szembesülnöm kellett mindig magammal, látnom kellett, hogy miféle szörnyeteg voltam, és ez napról napra csak rosszabbodott. Meg akartam ölni magam, mert tudtam, hogy semmi se segített ahhoz hozzá, hogy megváltozzak, mert már mindent, amit csak kipróbálhattam, már kipróbáltam. Nyüszítésszerű sírásba törtem ki, hoszú ideig a földön maradtam, annyira erőt vett rajtam az, hogy így nincs semmi értelme az egésznek, el kell tűnnöm az élők sorából.

Imádkozom azokért a személyekért, de főleg azért a kisfiúért, akinek sok fájdalmat okoztam. Csak Isten tudta megmutatni, mi a szeretet. Ő előbb szeretett engem, mint én őt. Adott egy új szívet, mert nekem nem volt, vagy csak kőszívem volt, ezt nem tudom pontosan. Isten megbocsátott, de szeretném, ha azok életébe is eljönne a Fény, akikkel rosszat tettem. Minden sérülés, amit okoztam, az semmissé váljon a szeretetben, a kegyelemben és a megbocsátásban. 

A videó folytatásában, Jeff találkozott egy másik erővel, Jézus erejével, ami után felszámolta a gonosz erőkkel való kapcsolatát. A gyülekezetben egy hölgy kezdett el érte imádkozni, hatalommal. A démonok elhagyták, vége volt az addigi gyötrődésnek. Igen, ez ilyen egyszerű!

a

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.