Megélni Isten szeretetét

A földönkívüliek leleplezése

 

Ma már nemigen él ember, aki ne látott volna UFÓ-s, földönkívülis sci-fi filmet, aminek következtében ne érdeklődött volna egy kicsit is az idegen lények létezése felől. 

Nos, magam is beletartozom ebbe a kategóriába. Tíz éves korom körül már több olyan filmet láttam, amiben szerepeltek szürke földönkívüliek, vagy kiparodizált csúcsfej változataik. Megrémísztett, és mint gyereknek, nagyon megmozgatta a fantáziámat. Elhittem, hogy léteznek, mert nekem a TV-n közvetítettek visszavonhatatlannak és végérvényesnek hatottak. Később könyveket is olvastam a témában (egészen a lightos Erich von Danikentől kezdve hitelesebbeket), aminek következtében rettegtem éjjelente, rémálmok gyötörtek, amikben szerepeltek ezek a lények és zaklattak is az álmaimban. Mivel mélyen okkult voltam, ezért tetszett az a gyakorlat, hogy telepatikusan “érzékeny” személyek kapcsolatba lépnek ezekkel a lényekkel, akik sokkal fejlettebbek. Mivel ebbe is beleártottam magam, féltem, hogy egyszer engem is elvisznek. Később már megismerkedtem azokkal a tanokkal, emberekkel, akik szentül hitték, hogy egy földönkívüli faj hozott bennünket létre. Ők itt vannak, vigyáznak ránk, ők a jó lények, de ugyanakkor vannak olyanok is, akik itt élnek a föld alatt, akik kizsákmányolnak bennünket, ők a rosszak, blablabla. Bármilyen abszurd, számtalan követője van ezeknek a dolgoknak, ezért is hiszem, hogy egy gonosz erősség, egy sötét bukott angyal áll a teóriák mögött, már ha ennyien elhiszik. Ashtar parancsnok ezeken a berkeken belül egy nagy név, és voltak éjszakák, amikor kiléptem a testemből, és segítettem nekik az űrhajójukban és az űrben. Igen, ez az egoizmus és a szuperhős-effektus, amikor én akarok lenni a világmegmentő, közben halálközeli élményekbe csúsztatom magam!  Nem hallucináció volt, tehát egy létező világot láttam, amiben mozogtam, viszont azért is írom le mindezt, mert sérültem lelkileg, és komoly támadásokat éltem át ezek az utazások során. Ez az egész egy átverés, a sötét oldal manipulációja azok számára, akik sodródnak – ahogy én is tettem. Bármilyen lényekről is legyen szó, emberszerű Galaktikus Föderációs tagokról, a Vénuszról jöttekről, kis szürékékről, nagy óriásokról, stb, mint egyre megy: átverés abban az értelemben, hogy elterelési hadművelet, mert a Biblia megírta azt, amit tudnunk kell. Leírja azt, hogy Isten a mi teremtőnk, Jézus a mi megváltónk. Végre nem kemény a szívem, és nem ködös a látásom, hogy ezt felfogjam.

Egyszer olvastam arról egy okkult internetes oldalon, hogy a földönkívüliek és a sötét oldal, azaz a démonok együtt dolgoznak (A videóban figyelemre méltó a 1:02:55-ös perctől egy kis rész). Akkor ezt nem értettem.  Mára már a Biblia többszöri elolvasása után és lelkészek prédikációit hallgatva tudom, hogy valóban éltek óriások, de ezeket Isten kiírtatta a vízözönnél, majd az izrael népével tette őket a földdel egyenlővé. Lázadó angyalok egykoron lejöttek és nőkkel létesítettek szexuális kapcsolatot. „Az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szülének nékik” (1Móz 6:4). Megtérésem óta nem foglalkozom a témával, nem érdekel, mert nekem elég az üdvösségem, hogy Krisztus megváltott a bűneimtől és minden félelmemtől. Ha ez engem frusztrált és féltem tőle, akkor az a sötét oldallal egyenlő, és nekem az nem kell! Számomra elég, amit a Biblia leír ezekről a dolgokról, mert ha tovább kutakodok a témában, értékes időt vesztek.  A reményem Jézus Krisztus második eljövetele, amikor leszáll a felhőkre, és mi elragadtatunk. Ő az a mennyei lény, mondhatni földönkívüli (mennyei, örrökkévaló király), akit úgy vár a szívem!

Íme két témanyitó azoknak, akik mélyebben ásnának a Biblia tükrében ebben a témakörben: http://www.ujexodus.hu/tanulmany/a_bukott_angyalok_foldre_szallasa

http://www.hetek.hu/hit_es_ertekek/201708/oriasok_nyomai_es_emlekezete

Megtérésem után egy évvel megesett, hogy egyedül voltam a lakásban, és félelem fogott el egy pillanatra. Jézus nevét segítségül hívva és Jézus nevében megtagadva ezt a képzetet, már nyugodt álmom volt. Isten elé vittem ezt a problémám és tudom, hogy megsegített. Viszont, ha találkoznék is földönkívülivel, és már Ruff Tibor teológust igézem: megkérdezném tőle, elismeri-e Jézust megváltójának, és ha igennel válaszol, akkor ő jó földönkívüli. Mert itt a Földön volt csak keresztáldozat, ami az univerzum minden egyes részére elhatott, és nincs X-bolygón lévő X-Jézus. 

Amiért ehhez a témához nyúltam, az ennek a videónak az apropója volt. Egészen a végéig érdemes megnézni, mivel az elején az állítólagos földönkívüliek által történő emberrablások vannak demonstrálva, majd kutatók beszélnek erről szakszerűen. 

Ahogy a videóban is elhangzik, tegyük fel, hogy idelátogatnak ezek a lények, beszélgetnek velünk, de egyik ilyen emberi beszámolóban se arról olvasunk, hogy a lények kifejtik, milyen az ő fejlett technológiájuk, hogy milyen az univerzum, stb, hanem a végidő próféciáit vázolják fel. Vagyis: ők adnak egy opciót, hogy menjünk velük, hogy ők megmentsenek bennünket. Lidérces, mivel okkult koromból ismerem ezeket az ígéreteket beszámolókból. Számomra is mindez azt mutatja, hogy ezek az üzenetek démonoktól, bukott angyaloktól jönnek, akik el akarnak választani Istentől, a megtéréstől, a Mennytől (akár a mennyei Jeruzsálemtől), pedig nincs más jó alternatíva. Ha eljön az az idő, amit a Jelenések könyve vázol fel, elég azt tudni, hogy van egy Megváltó, és sose késő segítségül hívni az Ő nevét! 

A videó végén a földönkívüli elrablásokat átélt emberek elmondják, hogy mióta hívők lettek, megtértek, nem volt több ilyen megtapasztalásuk, utána sosem találkoztak már földönkívüliekkel, nem létesítettek velük kapcsolatot ezek a lények!

 

a

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.